Magazine Queen

4 maanden programma

 

Terwijl twijfelkonten nog even verder kijken of dit programma wel echt het meest unieke (ter wereld) is, ben jij vooral benieuwd naar de inhoud. Want, whoopwhoop: jouw lang gedroomde magazine is klaar om onder jouw arm over de rode loper van je lang gedroomde klant te lopen. Geef jezelf alvast een warm applaus.

Is dit voor jou?

Met een magazine geef je niet alleen een gezicht aan je bedrijf, maar ook aan je passie. Ga terug naar die oude herinneringen van verknipte tijdschriften (praise oma voor de bewaar-leesmap), lijmresten en het pure plezier van creëren. Laat dat je inspireren. Kun je je voorstellen hoe het is om die oude herinneringen te combineren met moderne ondernemersvaardigheden? Dat is wat dit programma je biedt.

Dankzij moderne technologie is het nu eenvoudiger dan ooit om een magazine te maken, zelfs zonder achtergrond in journalistiek of design. Platforms zoals Jilster.nl bieden fantastische sjablonen om je op weg te helpen. En het beste? Je kunt al binnen 40 uur een volledig magazine van 28 pagina’s hebben.

Het begint allemaal met een live-dag, waar we jouw hoogwaardige aanbod uittekenen en direct omzetten in jouw magazine. Maar het stopt daar niet. Je wordt uitgenodigd in mijn Online Schrijfpaleis en tijdens mijn online acceleratiedagen help ik je persoonlijk om jouw magazine vorm te geven. Tussendoor zijn er kennissessies of toegang tot mijn online lessen.

NU EENMALIG € 1.997,- (excl. BTW) Of 4 termijnen van € 549,- per maand

Dus, als je zin hebt in een project dat zowel diepgaand als lonend is, waarbij je kunt herinneren, creëren en delen, dan is dit jouw kans. Of je nu in fashion, HR, beauty, retail, bouw, I(C)T, design of marketing zit, dit programma is voor diegenen die op een duurzame manier indruk willen maken en klanten willen aantrekken.

Stel je voor: stralend op de cover van je eigen magazine, jouw ultieme cadeau voor jouw klanten en prospects. En denk aan de reacties van je klanten als ze jouw gedrukte exemplaren zien. Wat wacht je nog op?

Wil je deel uitmaken van dit avontuur en jouw eigen magazine realiteit maken?

Maak kennis met de unieke combinatie van hoogwaardige aanbod
& contentcreatie in één programma

Les 1: Ontwerp jouw unieke bedrijfs-DNA
Ontdek wat jouw groei drijft en waar je energie van krijgt. Word de beste versie van jezelf en laat dit zien in jouw magazine. Zo blijf je trouw aan je visie zonder afleiding van buitenaf.

Maak jouw persoonlijke DNA-paspoort.

Les 2: Maak van jouw aanbod het pronkstuk van je magazine
Leer je kwaliteiten optimaal te presenteren en een onweerstaanbaar aanbod te creëren dat als het hoogtepunt in jouw magazine dient.

Creëer je hoogwaardige aanbod met een doordacht marketingplan.

Les 3: Win jouw ideale klant met je magazine
Definieer en begrijp jouw ideale klant. Verzamel cruciale informatie van je top 10 droomklanten om hen te verleiden.

Duik in je top 10 wishlistklanten en ontdek hun behoeften.

Module 1: Creëer een REBELICIOUS Brand
Ontdek en etaleer jouw hoogste waarde in jouw magazine

In deze module ontdek je hoe je een exclusief en begeerlijk aanbod creëert, dat klanten niet kunnen weerstaan. Dit aanbod wordt het middelpunt van je magazine.

Module 2: Meesterlijke REBELICIOUS Verkoop
Boek succes met jouw eigen winstgevende magazine

Leer het geheim achter een succesvol verkoopgesprek, hoe je je magazine als troef inzet en hoe je klanten overhaalt in één gesprek.

Les 1: Jouw zakelijke visie als basis voor succes
Geld is niet alles, maar helpt wel. Wat betekent succes voor jou? Vind de perfecte balans tussen zakelijk en privé.

Aan de slag met jouw money-mindset.

Les 2: De 10 geboden van Client Attraction
Beheers de 10 elementen die nodig zijn om een kei te worden in verkopen zonder te verkopen. Leer bezwaren wegnemen en de sleutels tot succesvolle gesprekken.

Duik in de kunst van verkopen.

Les 3: Closing the Deal
Hier struikelen veel ondernemers. Leer hoe je je diensten effectief levert en bouw aan langdurige klantrelaties.

Perfectioneer je verkoopproces, nádat je de koop hebt gesloten.

Les 4: Maximaliseer je waarde
Integreer feedback uit gesprekken in je magazine, zodat je op een dieper niveau ideale klanten het vertrouwen kunt geven om je aanbod te kopen.

Persoonlijke en zakelijke groei.

Les 1: Boost jouw magazine
Vanuit rust en focus, zorg je dat je magazine werkelijkheid wordt.

Gebruik mijn persoonlijke redactielijst.

Les 2: Eenvoudig je eigen magazine samenstellen
Creëer je eigen magazine zonder ingewikkelde tools.

Gebruik mijn persoonlijke magazine templates.

Les 3: Creëer een rijke contentbibliotheek
Bouw een duurzame bibliotheek van artikelen en beelden. Schrijf en herschrijf overtuigende teksten.

Werk met ChatGPT en MidJourney voor content.

Module 3: REBELICIOUS Positionering
Val op en onderscheid jezelf met je magazine

Leer hoe je opvallend en uniek voor de dag komt bij je droomklanten.

Mijn Magazine Royals aan het woord:

Gisteren heb ik mijn Grote Speelmagazine laten zien aan een bevriende collega die mij al jaren kent. Ze vond het geniaal. Zowel qua lay-out, inhoud als mijn persoonlijke ontwikkeling hierin. Inmiddels ben ik aan een tweede druk toe.

Superbedankt voor het meedenken en jouw kritische blik. Dat heeft mij zeker verder geholpen.

Agnes van der Werf

DeSpeelwerf.nl

Sinds ik laat zien dat ik een magazine maak trek ik nieuwe waardevolle connecties aan. Zo mag ik een internationaal event vormgeven en heb ik interviewafspraken met diverse mensen van over de wereld.

Dank je wel Cinda dat je er voor me bent en voor de push. Je hebt me zelfvertrouwen gegeven om te gaan staan voor waar ik in geloof en dit uit te dragen.

Lauren Hayes Gilbert

BlossomWitch.com

Wat het MAGAZINE QUEEN PROGRAMMA je nog meer biedt:

Onderdeel 1: LIVE BIJEENKOMST

Laad jezelf op. Neem je laptop mee en laat je inspireren. Vandaag is de dag waarop jouw visionaire ideeën vorm krijgen. Samen brengen we kleur en energie tot leven terwijl we jouw hoogwaardige aanbod vormgeven. Het begint allemaal hier, met passie en actie.

Onderdeel 2: TOEGANG TOT DE ONLINE OMGEVING

Duik dieper met de Rebelheart in Business Academy. De digitale bibliotheek zit boordevol tools om jou te ondersteunen.

Onderdeel 3: 3X (LIVE ONLINE) SCHRIJFPALEIS SESSIE

Geen uitstel meer. Tijdens de interactieve schrijfsessies ga je van droom naar daadwerkelijke inhoud. In slechts drie sessies zullen jouw ideeën sprankelen op papier. Samenwerking maakt het proces niet alleen eenvoudiger, maar ook zoveel leuker.

Onderdeel 4: 2x (LIVE ONLINE) ACCELERATIEDAGEN

Ga met me mee op een creatieve reis. Leer hoe je je magazine van A tot Z kunt vormgeven en geef jouw passie een podium. Deze intensieve dagen zullen ervoor zorgen dat je vooruitgang boekt zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Are you ready?

Onderdeel 5: 24/7 COMMUNITY VOOR INTERVISIE

Ik sta altijd voor je klaar. Of je nu een snel antwoord nodig hebt, wat inspiratie of een schouder om op te leunen; mijn community is er voor jou. Voel de kracht van samenwerking en sta nooit meer alleen.

Onderdeel 6: MAGAZINE QUEEN CERTIFICAAT

En nu, jouw kroonmoment. Na al je harde werk en toewijding, is het tijd om erkend te worden als de Magazine Royal die je werkelijk bent. Straal met trots en laat de wereld zien wat je hebt bereikt.

Onderdeel 7: 10 HARDCOPIES VAN JOUW DIAMANTEN

Jouw magazine is niet zomaar een blad; het is een statement. En ik maak het je makkelijk om dit statement te delen. Stel je de gezichten van je klanten voor wanneer je hen een glinsterende gouden envelop overhandigt. Spannend, toch?

En of het nog niet genoeg is… de BONUSSEN (van onschatbare waarde)

BONUSMODULE: LEVEL UP THAT MAGAZINE – Je magazine relevant maken voor je ideale klant
Denk gepersonaliseerd. Zodat deze op het uiterste puntje van zijn stoel zit als hij jouw magazine in ontvangst neemt. En je magazine vol trots doorgeeft aan andere ideale klanten. Jouw magazine wordt geen kattenbakvuller, maar een koffietafelboek.

Mijn boek #Magazinemarketing – Maak je eigen winstgevende magazine inclusief werkboek en templates (t.w.v. 69,-)
Een must have voor iedereen die winstgevende magazines wilt maken. Voor jezelf of anderen. Dit grote smulboek inclusief werkboek krijg je toegestuurd als aanvullend lesmateriaal. Njomnjomnjom.

Online Masterclass – Maak De Ultieme Dealmaker (t.w.v. 497,-)
Je krijgt mijn best practises en inzichten om van je magazine een dealmaker te maken. Je leert de meest succesvolle salesformule te vertalen om aansluitend een onderscheidende offerte in magazinevorm(!) te presenteren. Dé dealmaker.

Mijn check op jouw magazine voordat het naar de drukker gaat (Goud waard)
Goud waard. Mijn jarenlange expertise in vormgeving. Staan de puntjes op de ‘i’? Staan de teksten op de juiste plaats en worden ze niet afgesneden? Zijn de afbeeldingen van goede kwaliteit? Dán kan het echt naar de drukker.

NU EENMALIG € 1.997,- (excl. BTW)
Of 4 termijnen van € 547,- per maand